Студенти от ВТУП се запознаха с основните правила за подготовка на курсови и дипломни проекти

DSC07681

Студентите от различни специалности на Висшето училище по телекомуникации и пощи се включиха в обучителния модул „Методика за подготовка на курсов и дипломен проекти и на научен доклад“.

Обучението е част от поредица обучителни модули, организирани от Иновационния технологичен център към ВУТП.

DSC07683

Лектор в него бе заместник-ректорът по научни изследвания и международна дейност проф. д.ик.н. Росица Чобанова. Тя запозна участниците с основните правила при подготовката на курсови и дипломни проекти и научни доклади и представи стандартите за структурата и съдържанието им. В рамките на обучението бяха представени различни начини за обективно и аналитично представяне на резултатите от изучаване на определен проблем.

DSC07712

В края на обучението студентите получиха сертификати за участие в модула с ECTS кредити, който им дават възможност да кандидатстват за стипендии за специални постижения.
Следващото от поредицата обучения е на тема „Лидерство“, то ще се проведе на 3 декември 2017 г. от 11:00 часа в зала 219. Лектор в него ще бъде проф. д-р Миглена Темелкова – заместник-ректор по администрация и академично развитие.