Трета международна конференция на ВУТП

m1

25 доклада на участници от България, Турция, Русия и Германия бяха представени в рамките на третата международна конференция на Висшето училище по телекомуникации и пощи ТИЕМ 2018, организирана съвместно с кметството и кймаканството на турския остров Бозджаада.
Конференцията бе приветствана от председателя на организационния комитет и заместник- ректор на ВУТП проф. д-р Миглена Темелкова на турски, български, немски и руски език.

Модератор на планарната сесия бе доц. д-р Красимира Иванова – член на организационния комитет на конференцията. Кметът на остров Бозджаада д-р Хакан Джан Елмаз и членът на организационния комитет доц. д-р Вилдан Онур получиха от ректора на ВУТП проф. дтн инж. Димитър Радев почетния знак на висшето училище.

За връзката между управлението на съвременните организации и лидерството в пленарните си доклади говориха професор д.пс.н. Анатолий Занковский от Руската академия на науките и Кристиане фон дер Хайден – първият доктор хонорис кауза на ВУТП.

Конференцията продължи с културна програма – посещение на православен манастир на острова и обиколка из най-екзотичните му плажове.