Форумът „Национални дни на кариерата“ среща студенти и работодатели в 8 града

Carrier_days

Между 12 март и 8 април 2019 г. в осем академични града в България – София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив ще се проведе форумът „Национални дни на кариерата“, организиран от Job Tiger. Търсещите възможности за стаж и работа студенти и специалисти ще могат да се срещнат с HR професионалисти от водещи компании в страната, които предлагат свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Записалите се за участие фирми са над 170, а входът за посетителите е свободен.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ се провежда за 18-ти път. Събитието предлага на студенти и млади специалисти възможност да поставят основите на своето кариерно развитие, срещайки се със стотици потенциални работодатели. Освен наложилите се добри практики, организаторите обещават и немалко новости, една от които е, че събитието обхваща още един град.

Основната цел на форума е работодателите да се срещнат с потенциални служители, а студентите и младите специалисти да открият възможности за професионална реализация. Сред задачите на събитието е и да представя по разбираем и интересен начин стъпките за една успешна кариера.