Стартира записването на студенти и докторанти за втората Лятна академия по лидерство, организирана от ВУТП

news-30-3-2019

След успеха на първата Лятна академия по лидерство, организирана от Висшето училище по телекомуникации и пощи съвместно с Националното представителство на студентските съвети в България, кметството и каймаканството на остров Бозджаада и резорт хотел „Чапраз”, започва записването за втората лятна академия, която ще се проведе от 1 до 5 септември 2019 г. на остров  Бозджаада, Турция. В обучението могат да се включат на студенти и докторанти с изявен интерес към темата за лидерството и лидерските умения.
Втората Лятна академия по лидерство ще е посветена на ролята на лидера в изграждането на креативен екип. Участниците ще се запознаят с основните техники за постигане на креативност от екипа, както и с ролята на лидера в изграждането на ефективно екипно взаимодействие. Сред акцентите в програмата са уникалното и креативно мислене, новаторството и адаптивността на лидера, генерирането на ефективни стратегии,  умения за трансформиране на специализирано познание в реални резултати. Лектори ще бъдат  проф. д-р Миглена Темелкова и доц. д-р Вилдан Онур.
През лятото на 2018 година 44 студенти и докторанти от 15 висши училища в България се включиха в обучението на тема „Съвременният лидер – фактори, определящи новия тип лидерство“.
По време на лятната лидерска академия знания, опит и лидерски нагласи ще се преплитат с интересна и богата културна и развлекателна програма, включваща среща между две култури и традиции, разходка из калдаръмите на Троя, лутане из чаршиите на Одрин, докосване до бутиковия туризъм на един от малкото турски острови, мириса на сол във вятъра над Дарданелите…
Таксата за участие в Академията е 50 евро, която включва още транспорт, фериботни такси, медицински застраховки, екскурзии на място, сертификат.  Цената на нощувката е 140 евро в двойна стая със закуски и вечери в 4-звездния резорт хотел „Чапраз”. 

Цената за участието и престоя за студентите от ВУТПП е 180 евро.

Таксата се внася по сметката на Висше училище по телекомуникации и пощи:

BANK: BULGARIAN NATIONAL BANK
IBAN: BG41BNBG96613100122701  BIC: BNBGBGSD